2023 HEEACT International Conference

The Present and Future of Student Engagement in Higher Education Quality Assurance

學生參與高等教育品質保證之現況與展望

Agenda

Date: Thursday, 19th October 2023

Time: 9:00-17:00

Time	Event	Speakers/ Topics
9:00-9:30 (30 mins)	Registration	
9:30-9:50 (20 mins)	Opening Remarks & Group Photo	 Speakers: Representative of MOE President of HEEACT
9:50-10:40 (50 mins)	Keynote Session I	Topic: Students as Active Agents in Higher Education Quality Work Session Chair: President of HEEACT Keynote Speaker: Prof. Dr. Bjørn Stensaker, Vice-Rector for Education, University of Oslo
10:40-10:50 (10 mins)	Q&A	
10:50-11:00 (10 mins)	Refreshment Break	
11:00-11:50 (50 mins)	Keynote Session II	Topic: The Battle for Legitimacy of "Student Involvement" in External Quality Assurance of Higher Education from Asian QA Perspectives- Challenges and Prospects Session Chair: Executive Director of HEEACT Keynote Speaker: Prof. Dr. Angela Yung-Chi Hou, Department of Education, National Chengchi University
11:50-12:00 (10 mins)	Q&A	
12:00-13:30 (90 mins)	Lunch Break	
13:30-15:10 (100 mins)	Panel Session	Topic: The Policy and Practice of Student Engagement in Higher Education Governing: the Social Support and Training for Student Participating in Quality Assurance (TBC) Session Chair: Dr. Craig Thompson, Chief Executive Officer, The International Centre of Excellence in Tourism and Hospitality Education

		 Panelists: ◆ Prof. Sheng-Ju Chan, Distinguished Professor, National Chung Cheng University ◆ Ms. Basbayar Batmunkh, Senior Officer for Research and Development, Mongolian National Council for Education Accreditation ◆ Prof. Dr. Bjørn Stensaker, Vice-Rector for Education, University of Oslo Q&A (20 mins)
15:10-15:30 (20 mins)	Refreshment Break	
15:30-16:30 (60 mins)	Forum	 Topic: Models of Student Engagement in Higher Education Quality Assurance: Learning toward Future Success Facilitator: Prof. Dr. Angela Yung-Chi Hou, Department of Education, National Chengchi University Panelists: Prof. Dr. Sheng-Ju Chan, Distinguished Professor, National Chung Cheng University Dr. Craig Thompson, Chief Executive Officer, The International Centre of Excellence in Tourism and Hospitality Education Ms. Basbayar Batmunkh, Senior Officer for Research and Development, Mongolian National Council for Education Accreditation Prof. Dr. Bjørn Stensaker, Vice-Rector for Education, University of Oslo
16:30-16:50 (20 mins)	Closing Remarks & Group Photo	
16:50~	End of Conference	